Go & See 2019 je tady! IDU vyhlásil další ročník programu na podporu krátkodobé mobility

  | ©

IDU vyhlásil letošní první kolo výběrového řízení na podporu zahraničních kontaktů v oblasti profesionálního umění. V roce 2019 bude mezi žadatele rozdělena ve dvou kolech částka 1 300 000 Kč. Zapojte se do boje o podporu v profesním růstu i vy!

Podpora zahraničních kontaktů je zaměřena na vysílání jednotlivců do zahraničí jako účastníků odborných konferencí, seminářů, workshopů, zasedání mezinárodních networků, pozorovatelů na festivalech, přehlídkách, výstavách, veletrzích a dalších odborných akcích. Podpora bude udělena formou příspěvku na cestu a pobyt.

Toto výběrové řízení vyplňuje chybějící druh podpory v České republice v oblasti profesionálního umění. Krátkodobá mobilita je jednou z prioritních oblastí rovněž na úrovni Evropské unie a mapováním situace a doporučeními se zabývaly i dvě expertní pracovní skupiny při Evropské komisi.

Pozor, uzávěrka pro první kolo je už 26. 2. 2019!

Výzva

Pokud má vaše plánovaná zahraniční cesta charakter účasti na prestižní akci, je nekomerčního charakteru a týká se oboru, v němž IDU působí (divadlo, tanec a nový cirkus, hudba, literatura, výtvarné umění (včetně architektury a designu), přihlaste se v této výzvě.

Další informace o programu Krátkodobá mobilita - Go & See najdete na stránce projektu.

 

Publikováno

7. 2. 2019

Sdílejte

Sledujte náš facebook

Staňte se dobrovolníkem

Dělejte, co vás baví a získejte při tom zkušenosti.

vše o dobrovolnictví

Přihlaste se k odběru newsletteru IDU

Přihlášením k odběru Newsletteru IDU vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání newsletteru.