HEMI

  | ©

Cílem projektu v dalších čtyřech letech je posílit a zviditelnit hudební sektor CSEE regionu prostřednictvím programů pro hudebníky a profesionály, informačního portálu a účasti na evropských hudebních událostech.

Projekt zahrnuje deset partnerských organizací z devíti zemí východní Evropy od Pobaltí k Balkánu. Složení organizací je různorodé, zahrnuje veřejné i soukromé organizace, asociace, festivaly, pořadatelské agentury, exportní kanceláře a školy. Cílem projektu v dalších čtyřech letech je posílit a zviditelnit hudební sektor CSEE regionu prostřednictvím programů pro hudebníky a profesionály, informačního portálu a účasti na evropských hudebních událostech.

Pořadatel: Technopolis City of Athens (Řecko)

Partneři:  Asociatia Romanian Artists Worldwide (Rumunsko), Dunagentsys Kereskedelmi Es Szolgaltato Korlatolt Felelossegu Tarsasag (Maďarsko), Foundation Exit (Srbsko), Fundacja Krakowska Scena Muzyczna (Polsko), IDU –⁠ Soundczech (ČR), Krakowskie Biuro Festiwalowe (Polsko), Mittetulundusuhing Music Estonia (Estonsko), Password Production Doo Skopje (Severní Makedonie), Sigic - Slovenski Glasbenoinformacijski Center (Slovinsko)

 

Kontaktní osoba

  | ©

Monika Klementová

SoundCzech, projektová koordinátorka

+420 224 809 104 
+420 602 695 929
klementova@soundczech.cz

Staňte se dobrovolníkem

Dělejte, co vás baví a získejte při tom zkušenosti.

vše o dobrovolnictví

Přihlaste se k odběru newsletteru IDU

Přihlášením k odběru Newsletteru IDU vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání newsletteru.