AUDIENCE.LAB: DISCOVER the TEENAGERS

  | ©

Zveme vás na workshop Akademie IDU v angličtině bez tlumočení, který se koná 11. června 2019 v prostoru Město moře (Přistavní 7) v Praze.

Autorský workshop Agaty Etmanowicz ze společnosti Impact Foundation vznikl proto, aby si profesionálové v kultuře vyzkoušeli principy práce s publikem (audience development) naživo, tj. prakticky, v reálném čase. Program je plánován do tří etap: objevování, navrhování a komunikování. V bezpečném prostředí zažijete práci se skutečnými teenagery (kteří se účastní workshopu). Společně se nejprve pokusíme porozumět teenagerům o trochu lépe, navrhneme pro ně kulturní program, představíme jim ho a na závěr zjistíme, zda jsme uspěli, či neuspěli a proč.

Akce se uskuteční v angličtině bez tlumočení.

O lektorovi:

Agata Etmanowicz pracuje v oblasti kultury celý život. Měla příležitost se podívat na kulturu z různých hledisek: jako tvůrkyně kulturní politiky, obhájkyně, poradkyně a mentorka, manažerka, kurátorka, výkonná producentka. Pomáhá lidem a organizacím zjistit, co je pro ně opravdu důležité, a měnit jejich sny ve skutečnost. Věří, že se dobrá strategie vejde na jednu stránku, ale každý člověk/organizace/společnost jsou různí, neexistuje tedy jedno univerzální řešení. A právě proto je proces důkladného přehodnocení důležitější než psané dokumenty. Agata pokládá mnoho otázek a umí naslouchat. Je nápomocná v hledání nových řešení a nápadů. A určitě Vás přiměje pracovat. Jste připraveni?

Podrobnější informace o workshopu si stáhnete zde (v angličtině)

 

Informace o projektu Akademie IDU 2019 najdete zde.

 

Akce je spolupořádána Kanceláří Kreativní Evropa.

Typ akce

Workshop

Datum a čas

11. 6. 2019 9:30 - 11. 6. 2019 17:00

Místo

Město Moře, Přístavní 7, Praha 7

Vstupné

750

Oddělení

Institut umění

Registrace

Registrace

Staňte se dobrovolníkem

Dělejte, co vás baví a získejte při tom zkušenosti.

vše o dobrovolnictví

Přihlaste se k odběru newsletteru IDU

Přihlášením k odběru Newsletteru IDU vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání newsletteru.