Výzva Akademie IDU 2021 prodloužena

  | ©

Uvědomujeme si složitost a nejistotu současné situace a jsme připraveni ji zohlednit v letošním programu. Přečtěte si aktualizovanou výzvu, kterou jsme prodloužili do 22. 1. 2021!

Otevíráme další ročník vzdělávacího programu Akademie IDU  pro kulturní manažery, který vás provede plánováním v současné krizové situaci, zaměří se na strategické myšlení a leadership. Zohlední práci týmů v online prostoru včetně jejich motivace a kontroly. Program se bude konat ve třech dvoudenních blocích od února do června, pod vedením lektorů a koučů budete hledat strategické řešení stávající situace i plán do budoucna.

Kurz je určen vedoucím pracovníkům (ředitelkám/ředitelům) kulturních organizací, kteří chtějí pracovat na definování a dosahování cílů svých organizací. Předpokladem účasti je, aby se vaše organizace nacházela ve stavu vhodném pro plánování, tedy chtěla svůj stávající stav změnit a hledat způsoby, jak změny dosáhnout. Pro nastavení stability vaší organizace i v době krize, schopnost rozvíjet umělecké nápady či síťovat se na mezinárodní úrovni potřebujete vědět, kdo přesně jste, co a pro koho děláte a kam směřujete. To vám pomůžeme pojmenovat ve formě strategického, eventuálně krizového plánu.

Vybraní účastníci budou během tří dvoudenních workshopů a dvou individuálních konzultací (on i offline) kontinuálně pracovat na řešení konkrétních úkolů, které povedou k vypracování celkového strategického, nebo krizového plánu vaší organizace. K zadávání i odevzdání úkolů využijeme prostředí Google Classroom. Kromě strategií se kurz bude věnovat i dovednostem nutným pro její naplnění. Seznámíte se s tím, jak pracovat s hodnotami vašich zaměstnanců tak, aby byli motivovaní. Naučíte se techniky komunikačních dovedností, jak správně vést hodnoticí pohovory, jak být dobrým leaderem i jak zaujmout svojí myšlenkou díky dobrému pitchingu.

V kurzu budeme reflektovat danou situaci a potřebnou adaptaci Vašich organizací na novou „postcovidovou realitu“. Budeme sdílet dobrou praxi a spolupráci napříč odvětvími a hledat vhodné nové struktury a obsahy. Každá organizace nominuje dva účastníky: ředitele/ku a kolegu/ni z vedení organizace. Účastníci se zavazují k účasti na všech akcích programu.

Výzva ke stažení, obsahuje podrobnější informace, termíny i odkaz na přihlášku:

Stáhněte si zde.

Cena programu Akademie IDU: 14 500 Kč (včetně DPH)
Přihlaste se do: 22. ledna 2021
Výsledky budou vyhlášeny do: 29. ledna 2021

Program je určený pro ředitele kulturních organizací, kteří potřebují vytvořit strategický plán.

Publikováno

10. 12. 2020

Sdílejte

Sledujte náš facebook

Staňte se dobrovolníkem

Dělejte, co vás baví a získejte při tom zkušenosti.

vše o dobrovolnictví

Přihlaste se k odběru newsletteru IDU

Přihlášením k odběru Newsletteru IDU vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání newsletteru.