Výzva k účasti: Studijní cesta – technické/průmyslové památky v Norsku

  | ©

Zajímáte se o technické/průmyslové kulturní dědictví nebo dokonce právě takovou kulturní památku spravujete? Hledáte další finanční zdroje a inspiraci? Nebo máte zájem o sdílení zkušeností s norskými odborníky? Pak je tato studijní cesta přesně pro Vás.

Ministerstvo kultury ve spolupráci s Norským ředitelstvím pro kulturní dědictví tímto vyhlašuje dne 18. 10. 2018 výzvu k účasti na studijní cestě v Norsku zaměřené na revitalizaci průmyslového/technického kulturního dědictví.

Cílem tří denní zahraniční studijní cesty, která proběhne ve dnech 28. – 30. listopadu 2018 v Norsku, je podpořit bilaterální spolupráci mezi Norskem a Českou republikou v oblasti průmyslového (technického) kulturního dědictví a usnadnit navázání spolupráce mezi budoucími žadateli v nadcházejících otevřených výzvách Programu „Kultura“ a partnery z donorských zemí.

Uzávěrka pro předkládání žádostí o účast je 5. 11. 2018 v 12:00 hod. Kapacita je omezená, a tak doporučujeme zaslat žádost co nejdříve.

Kompletní informace týkající se studijní cesty a způsobu přihlášení jsou uvedeny v textu výzvy. Dotazy k výzvě a dotazy týkající se obsahu žádosti o účast je možné pokládat e-mailem na fondyehp@mkcr.cz.

Studijní cesta – technické/průmyslové památky je podpořena z Programu „Kultura“ v rámci Fondů EHP 2014–2021.

Veškeré informace a potřebné dokumenty najdete na stránce Ministerstva financí.

Publikováno

19. 10. 2018

Sdílejte

Sledujte náš facebook

Partneři

Staňte se dobrovolníkem

Dělejte, co vás baví a získejte při tom zkušenosti.

vše o dobrovolnictví

Přihlaste se k odběru newsletteru IDU

Přihlášením k odběru Newsletteru IDU vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání newsletteru.