Pralin Staff Exchange Program – otevřená výzva

  | ©

PRALIN Staff Exchange nabízí profesionálům z Prahy a Berlína možnost osobních setkání, která podpoří rozvoj společných projektů. Každý účastník se seznámí s aktivitami svého protějšku v partnerském městě a naopak vytvoří příležitost pro hostování profesionálovi z partnerského města.

Meziměstská kulturní výměna mezi Prahou a Berlínem PRALIN aktivně podporuje a zprostředkovává komunikaci mezi nezávislou performing arts scénou v obou městech. Umělecké obce v obou městech mají mnoho společného nejen z uměleckého hlediska, ale i pracovních podmínek a témat, kterými se zabývají. Otevření cest mezi Prahou a Berlínem může vést k vzájemnému pochopení, poučení i předcházení problémům. Sdílení zkušeností umožní čelit změnám, kterými v současnosti nezávislá divadelní scéna v Praze i Berlíně prochází.

PRALIN Staff Exchange Program nabízí profesionálům z Prahy a Berlína možnost osobních setkání, která podpoří rozvoj společných projektů. Každý účastník se seznámí s aktivitou svého protějšku a naopak nabídne možnost hostit profesionála z partnerského města.
Více informací o projektu najdete zde, bližší informace o výzvě najdete tady.

Publikováno

9. 7. 2018

Sdílejte

Sledujte náš facebook

Staňte se dobrovolníkem

Dělejte, co vás baví a získejte při tom zkušenosti.

vše o dobrovolnictví

Přihlaste se k odběru newsletteru IDU

Přihlášením k odběru Newsletteru IDU vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání newsletteru.