Mgr. Vladimír Hajšman

Jméno a příjmení: Vladimír Hajšman
Titul: Mgr.

Oddělení: Bibliografické oddělení
Email: vladimir.hajsman@idu.cz
Telefon: +420 224 809 184

 

Vladimír Hajšman pracuje od r. 1997 v IDU jako bibliograf, od r. 2003 je vedoucím Bibliografického oddělení. Podílí se na projektech spojených s prací Kabinetu pro studium českého divadla a jiných oddělení IDU.

 

Vzdělání

2005 rekvalifikační kurz Knihovnictví a informační zdroje, Národní knihovna ČR

1990–1996 Mgr., obor Historie – archivnictví, Filozofická fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci

Profesní životopis

1997–dosud bibliograf, IDU

1996–1997 zpravodaj, ČTI

Spolupráce na projektech

2015 Revize jmenných autorit

2011 Digitalizace lístkových kartoték

2006 Starší divadlo v českých zemích do konce 18. století (autor hesel)

2000 Český taneční slovník (bibliografie hesel)

Staňte se dobrovolníkem

Dělejte, co vás baví a získejte při tom zkušenosti.

vše o dobrovolnictví

Odebírejte náš newsletter

Mějte přehled o všem, co se děje ve světě kultury.

Přihlášením souhlasíte se zpracováním vašich osobních údajů. Před přihlášením si přečtěte podmínky zpracování zde.