Střed zájmu: Redefinice prostoru

  | ©

Kancelář Kreativní Evropa ve spolupráci se Studiem ALTA představí na mezinárodní konferenci Trans Europe Halles 93# dvanáct inspirativních příkladů inovativního přístupu k prostoru.

Činnost všech kulturních organizací byla v posledních dvou letech výrazně ovlivněna nekončící covidovou pandemií a v posledních týdnech válkou, která se odehrává přímo v Evropě. Navíc každodenně pociťujeme důsledky klimatických změn, které se odráží i v naší práci. Jakým způsobem dokáží organizace nadále fungovat? Jak dokáží disponovat svými zdroji, ať už to je prostor, který obývají, nebo tým, který připravuje každodenní program? Intenzivně vnímáme, že se nacházíme v momentu, kdy můžeme a chceme redefinovat prostor, ve kterém fungujeme, naše poslání, náš program i přístup k sobě samým.

STŘED ZÁJMU: REDEFINICE PROSTORU je součástí programu mezinárodní konference Trans Europe Halles 93#, kterou pořádá Studio Alta od 26. do 29. května 2022. Mezinárodní síť Trans Europe Halles (TEH) sdružuje kulturní organizace, které vznikly v nevyužívaných prostorách po celé Evropě. Téměř každá z nich znovu oživila nebo vytvořila nějaký prostor, který již plně nesloužil své původní funkci a nyní slouží široké veřejnosti, umělcům*kyním a kreativním lidem. Podívejte se na kompletní program konference.

STŘED ZÁJMU: REDEFINICE PROSTORU se koná 27. května 2022 od 14:00 do 18:00 ve Studiu ALTA (Západní křídlo Invalidovny, Sokolovská 136/24, Praha Karlín).

Na fyzickou akci je nutné si do 18. května zajistit vstupenky. Také bude zajištěn live stream, který bude možné sledovat zdarma.

Více informací o akci najdete na webu Kreativní Evropy.

ZDE

Typ akce

Konference

Datum a čas

27. 5. 2022 14:00

Místo

Studio ALTA (Západní křídlo Invalidovny)

Oddělení

Kancelář Kreativní Evropa Kultura

Staňte se dobrovolníkem

Dělejte, co vás baví a získejte při tom zkušenosti.

vše o dobrovolnictví

Přihlaste se k odběru newsletteru IDU

Přihlášením k odběru Newsletteru IDU vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání newsletteru.