Přednáška Finanční řízení

  | ©

Zveme vás na přednášku Akademie IDU na téma Finanční řízení, která se koná 9. října 2019 od 9:30 do 11:30 v prostoru Venuše ve Švehlovce (Slavíkova 1499/22, Praha 3).

Přednáška nabídne vhled do finančního plánování organizace. Dotkneme se plánování výdajů, řízení souběžných projektů s financováním z různých zdrojů, nastavení kontroly cash-flow a správného nastavení prakticky využitelných tabulek.

Účastnický poplatek za přednášku činí 200 Kč (studenti 150 Kč), platba na místě.

Přednáška se bude konat v prostoru Venuše ve Švehlovce, Slavíkova 1499/22, Praha 3.

O lektorce:

Jana Karásková je ekonomka pro neziskové organizace, specialistka na účetnictví a daňovou problematiku neziskového sektoru. Jako ekonomka a účetní pracuje dvacet let, specifickým podmínkám neziskového sektoru se věnuje více než jedenáct let. Finančně řídila řadu evropských projektů, pravidelně vede projekty státní správy a samosprávy, nadací a nadačních fondů, individuálních a firemních dárců pro řadu organizací napříč neziskovým sektorem (od kulturních organizací přes organizace poskytující sociální služby až po ekologické organizace). Aby mohla kvalitně vést účetnictví řady souběžných projektů v jednotlivých neziskových organizacích, absolvovala řadu kurzů fundraisingu a tvorby grantových žádostí, z nichž řadu úspěšně zpracovala jako autorka.

 

Informace o projektu Akademie IDU 2019 najdete zde

Typ akce

Přednáška

Datum a čas

9. 10. 2019 9:30 - 9. 10. 2019 11:30

Místo

Venuše ve Švehlovce, Slavíkova 1499/22, Praha 3

Oddělení

Institut umění

Registrace

Registrace zde

Staňte se dobrovolníkem

Dělejte, co vás baví a získejte při tom zkušenosti.

vše o dobrovolnictví

Přihlaste se k odběru newsletteru IDU

Přihlášením k odběru Newsletteru IDU vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání newsletteru.