PQ otevřelo novou výzvu pro české tvůrce a tvůrkyně

  | ©

Staňte se součástí doprovodného programu Pražského Quadriennale 2023 - PQ+.

PQ+ pořádá Institut umění – Divadelní ústav jako doprovodný program 15. ročníku Pražského Quadriennale (PQ).

Cílem programu PQ+ je představit zahraničním odborníkům a hostům PQ 2023 současnou scénografii prostřednictvím představení, performancí, výstav, prezentací a dalších formátů a umožnit mezinárodní výměnu v podobě diskusí, prezentací a networkingových aktivit. Tato mezinárodní výměna bude zprostředkována propojením s PQ+ s PerformCzech Visitors‘ programem. Hosty budou zahraniční dramaturgové, kurátoři, kritici, teoretici, producenti a umělci, kteří se budou účastnit Pražského Quadriennale. Výzva je určena souborům, umělcům a kulturním organizacím s působností v ČR a se zájmem o podporu rozvoje dovedností a zasíťování v mezinárodním kontextu.

Program PQ+ pořádá PerformCzech / Oddělení mezinárodní spolupráce IDU ve spolupráci s Pražským Quadriennale. Zajišťujeme systematickou propagaci programu zacílenou na zahraniční profesionály a návštěvníky PQ. Pro PQ+ 2023 bude zajištěna společná propagace formou tištěného materiálu, všechny projekty budou společně prezentovány na webu www.pq.cz a na propagačním webu českého divadla, tance a nového cirkusu do zahraničí PerformCzech. Součástí propagačních aktivit bude prezentace v rámci dalších forem marketingu a PR (newsletter, tiskové zprávy, sociální sítě). Akreditovaní účastníci získají informace o programu PQ+ 2023 společně s dalšími materiály během registrace.

Akce se budou účastnit také zahraniční partneři ze sítí, organizací a projektů, které realizuje PerformCzech v rámci propagace českých scénických umění do zahraničí, s nimiž proběhnou doprovodné networkingové a profesní aktivity v produkci PerformCzech.

V případě vašeho zájmu o účast na PQ+, věnujte, prosím, pozornost otevřené výzvě na odkazu níže. Deadline výzvy je 3. ledna 2023.

Výzva

PQ

Publikováno

6. 12. 2022

Sdílejte

Sledujte náš facebook

Staňte se dobrovolníkem

Dělejte, co vás baví a získejte při tom zkušenosti.

vše o dobrovolnictví

Přihlaste se k odběru newsletteru IDU

Přihlášením k odběru Newsletteru IDU vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání newsletteru.