Výzva PerformCzech - podpora účasti na konferenci Reshaping The Art World

  | ©

PerformCzech/Links OUT podpoří účast profesionálů z českého kulturního sektoru na mezinárodní konferenci Reshaping the Art World: An Experiment in Collaborative Change-making, která se uskuteční ve dnech 20. – 25. 9.2021 v chorvatském Záhřebu a slovinské Lublani.

Konference RESHAPE v Záhřebu a Lublani představí myšlenky a návrhy, které vzešly z tříletého experimentování a výzkumu alternativních organizačních modelů v oblasti umění.

RESHAPE je experimentální společný proces „zdola nahoru“, který vytváří nástroje pro přechod ke spravedlivějšímu ekosystému v oblasti umění, který více souzní s vývojem společnosti. Centrem tohoto výzkumu je proces, jehož se účastní 40 umělců a uměleckých pracovníků z Evropy a jižního Středomoří.

Termín a místo: 20. – 25. 9.2021 / Záhřeb a Lublaň (Chorvatsko a Slovinsko)
Forma podpory (uznatelné náklady): příspěvek na mezinárodní dopravu a ubytování, případně registrační poplatek a vstupenky na doprovodný programVýše podpory: do 20.000 Kč
Kdo se může hlásit: profesionálové z českého kulturního sektoru (umělci, kurátoři, manažeři, teoretici apod.)Limit: až 10 podpořených profesionálů
Uzávěrka: 10. 8. 2021

Více informací a formulář na PerformCzech.cz

Publikováno

19. 7. 2021

Sdílejte

Sledujte náš facebook

Staňte se dobrovolníkem

Dělejte, co vás baví a získejte při tom zkušenosti.

vše o dobrovolnictví

Přihlaste se k odběru newsletteru IDU

Přihlášením k odběru Newsletteru IDU vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání newsletteru.