Neplavte v kultuře, vylepšili jsme pro vás Culturenet

  | ©

Informační web pro kulturní profesionály napříč obory má novou podobu. Obsah a pravidelný kulturní servis zůstává stejný, navíc jsme aktualizovali databáze a zajistili, abyste mohli brouzdat kulturní vody i z telefonů a tabletů.

Jenom si prosím nezapomeňte obnovit vaše hesla k uživatelským účtům, která bohužel nebyla možná převést.
Skákejte šipku i po nohou www.culturenet.cz

Culturenet je projekt IDU, který pravidelně přináší aktuality a články z kulturního prostředí, najdete na něm také oborové databáze. Obsah Culturenetu můžete tvořit i vy, při registraci můžete zdarma vkládat aktuality, lze využít i placené inzerce. 

Aktuality

Aktuality a jejich archiv Vás upozorní na grantové výzvy, nabídky ke spolupráci, rezidence, práce, nové publikace nebo zprávy z kulturní politiky. Aktuality jsou pro kulturní pracovníky i umělce. Buďte v obraze a odebírejte přehled aktualit za poslední týden. Newsletter rozesíláme našim registrovaným uživatelům každý čtvrtek.

Adresář

Adresář obsahuje komplexní databázi převážně českých kulturních organizací, webů a dalších odkazů. Vyhledávat můžete pomocí několika filtrů. Databáze registruje na 3400 subjektů. Pokud nám chybí Vaše organizace, napište nám.

Knihovna

Knihovna je databází odborné literatury. Soustředí texty z kulturní politiky a kulturních a kreativních odvětví. Najdete v ní odkazy na studie, strategie, články a další studijní materiály. Většinu publikací je možné si přímo stáhnout v PDF.

Projekty

Projekty slouží jako zdroj inspirace a informací, které využijete při plánování Vašich projektů s evropskou finanční podporou. Databáze vzniká ve spolupráci s Kanceláří Kreativní Evropa – Kultura.

Web vytvořili – webdesign Marathon Studio, vývoj webu Matosoft. s.r.o., ilustrace Eliška Fenclová

Publikováno

15. 12. 2019

Sdílejte

Sledujte náš facebook

Staňte se dobrovolníkem

Dělejte, co vás baví a získejte při tom zkušenosti.

vše o dobrovolnictví

Přihlaste se k odběru newsletteru IDU

Přihlášením k odběru Newsletteru IDU vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání newsletteru.