Výzva pro mladé kritiky na divadelní festival v Rumunsku

  | ©

Mezinárodní Asociace divadelních kritiků pořádá seminář pro mladé kritiky v rumunské IASI od 2. do 10. října 2019, v rámci tamního Mezinárodního divadelního festivalu pro mladé diváky. Tématem je svoboda.

Téma festivalu: rumunské divadlo letos oslavuje 30 let od revoluce v r. 1989, tématem letošního ročníku festivalu nemůže být nic jiného, než SVOBODA.

Program festivalu je rozčleněn na: dopoledne představení pro děti, odpoledne pro teenagery a večer pro dospělé, mezi tím jsou v programu pouliční show.

Seminář je rozdělen na dvě pracovní skupiny po 10 členech, anglofonní a frankofonní . Žadatel by měl být profesionální kritik ve věku 18-35 let, podmínkou je dobrá verbální znalost jednacího jazyka! Organizátoři hradí účastníkům ubytování v hotelu (ve sdíleném pokoji s další osobou stejného pohlaví/, stravování, festival pass - vstup na představení a diskuse) a transport z letiště/nádraží. Účastníci si sami (či jejich národní centrum) hradí dopravu a příp. pojištění.

Výbor českého národního centra doporučuje svého reprezentanta mezinárodní asociaci, proto žadatel nechť pošle své CV a 2-3 příklady své práce - tj. otištěné články/recenze do 25. srpna na mail: mirka.potuckova@idu.cz

Publikováno

7. 8. 2019

Sdílejte

Sledujte náš facebook

Staňte se dobrovolníkem

Dělejte, co vás baví a získejte při tom zkušenosti.

vše o dobrovolnictví

Přihlaste se k odběru newsletteru IDU

Přihlášením k odběru Newsletteru IDU vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání newsletteru.