PQ vyhlašuje otevřené výzvy pro umělce i dobrovolníky

  | ©
Otevřená výzva Zahajovací ceremoniál

Pražské Quadriennale scénografie a divadelního prostoru vyhlašuje výzvu pro umělce, sportovce a nadšence, kteří se chtějí podílet na Zahajovacím ceremoniálu PQ 2019. Tématem první části ceremoniálu je Zahrada života a bude sestávat z 25 lidských životních příběhů.

Do projektu Zahrada života hledáme 25 účinkujících různých věkových kategorií, kteří pokryjí neomezenou škálu disciplín, od uměleckých, sportovních, nebo technických.

Důležité termíny

Deadline pro přihlášky: 19. dubna 2019

Otevřená výzva 36Q° Light Spot


PQ vyzývá světelné a média designéry, umělce a spolupracovníky z oboru divadla a spříbuzněných disciplin, aby se zapojili do Light Spotu 2019, který PQ připravuje ve spolupráci s OISTAT podkomisí pro světelný design.
Důraz je kladen na velkorozměrové, site-specific prezentace propojující infrastrukturu s designem, pracující s alternativními zdroji energie, interaktivní a experimentální projekty a výzkumné práce.

Důležité termíny

Deadline pro přihlášky: 29. dubna 2019

Dobrovolníci s tvůrčími, technickými a produkčními zkušenostmi hlaste se!

Jestli se chystáte na PQ 2019 v termínu 6. – 16. červen 2019 a rádi byste se zapojili do příprav jako dobrovolník na 2 až 10 dní a získali tak obohacující zkušenosti z příprav mezinárodního festivalu, vyplňte formulář na http://bit.ly/pq19volunteer.

V případě dotazů kontaktujte koordinátorku dobrovolníků Rhiannu Morgan (rhianna.morgan@pq.cz).

Důležité termíny

Deadline pro přihlášky: 15. května 2019

 

Jste nadšenci do divadelního designu, scénografie a divadelní architektury?

A chcete se podílet na nejdůležitější události těch odvětví na světě? Připojte se do týmu Pražského Quadriennale jako dobrovolník!
Hledáme dobrovolníky, kteří by se v době konání festivalu 6. – 16. června 2019 rádi zapojili na 2 až 10 dnů do jeho příprav. Vyzkoušet si můžete třeba práci uvaděčky, nebo stage manažera. Hledáme komunikativní jedince, kteří se nebojí výzev! Za pomoc na festivalu nabízíme akreditaci zdarma, kontakt se světovými umělci, triko, placku, potvrzení o praxi a hlavně spousta zkušeností a mnoho zážitků!

Deadline pro přihlášení: 15. května 2019
Formulář: https://bit.ly/2Isdd2D.
V případě dotazů se neváhejte obrátit na: dobrovolnici@pq.cz.

 

Všechny výzvy najdete zde

 

Publikováno

11. 4. 2019

Sdílejte

Sledujte náš facebook

Staňte se dobrovolníkem

Dělejte, co vás baví a získejte při tom zkušenosti.

vše o dobrovolnictví

Přihlaste se k odběru newsletteru IDU

Přihlášením k odběru Newsletteru IDU vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání newsletteru.