Online marketing. Víte, co děláte? (online)

  | ©

2+20 otázek, na které si musíte odpovědět při práci s nástroji online marketingu.

Pro zájemce o workshop Online marketing. Víte, co děláte?, kteří se nemohou dostavit do Institutu umění jsme přichystali i online verzi.

Jak připravit online kampaň, aby splnila to, co od ní očekáváte? Jaké nástroje online marketingu využívat a jak s nimi pracovat, aby vám pomohli v dosahu, prodeji nebo k tomu, aby se o vás prostě jenom vědělo? Jak by měl vypadat dobrý obsah?

V rámci workshopu vás Milan Vítek provede světem online marketingu, představí vám jeho základní kameny a principy. Společně budete hledat odpovědi na otázky, které generují online kampaně i jejich příprava.

Na workshopu se budete věnovat především strategiím a principům, které je třeba ctít a následovat. Cílem nebude získat podrobnou znalost některého z online nástrojů (například nastavení online reklam), ale pochopit a dokázat popsat, co mají jednotlivé nástroje online marketingu plnit ve vaší kampani, jak využívat jejich silných stránek a krotit jejich nevýhody. S lektorem se zamyslíte nad problémy, s kterými se potýkáte a možnostmi jejich řešení.

Všechny podrobnosti o kurzu včetně linku pro zakoupení vstupenek a informací o lektorovi naleznete na webu Akademie IDU.

Zde

FB event

Typ akce

Workshop

Datum a čas

24. 11. 2023 10:00

Místo

online

Oddělení

Institut umění

Kontaktní osoba

  | ©

Barbora Slaběňáková

Asistentka, Akademie IDU

+420 226 522 068
barbora.slabenakova@idu.cz

Staňte se dobrovolníkem

Dělejte, co vás baví a získejte při tom zkušenosti.

vše o dobrovolnictví

Přihlaste se k odběru newsletteru IDU

Přihlášením k odběru Newsletteru IDU vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání newsletteru.