Seminář Digital Leap – Digitální distribuce pro scénická umění a efektivní práce s publikem na síti

  | ©

Jak vybrat správné digitální nástroje pro distribuci scénických umění? Zajímají vás možnosti šíření uměleckých projektů a hledání vhodných příležitostí ke spolupráci v online prostředí? A jak komunikovat s publikem na různých digitálních platformách?

PerformCzech pořádá druhý seminář Digital Leap. Osvojte si pojmy jako distribuce, digitální stopa, sdílení či analýza dat tak, aby o vás publikum vědělo. A přijďte si vyměnit poznatky z umělecké praxe a hledat společně odpovědi na otázky týkající se práv duševního vlastnictví, které internet v oblasti distribuce nabízí. Seminář je určen profesionálům z oblasti scénických umění, kulturním a projektovým manažerům, kurátorům, odborníkům z oblasti komunikace a PR. Moderovaná debata za účasti hostů bude v českém jazyce a bude streamována.

Registrace na místě: 15:00
Začátek streamu: 15:15

Seminář bude trvat 2 hodiny.

Digital Leap je dvouletý mezinárodní projekt, který nabízí nezávislým umělcům, tanečním a cirkusovým profesionálům příležitost k prohloubení znalostí digitálního prostředí a jejich možností ve scénických uměních. Skládá se z výukových modulů a online materiálů - tzv. kuchařek. Kuchařky věnované digitální distribuci a práci s publikem shrnují klíčové znalosti nabyté ve třetím a čtvrtém vzdělávacím modulu projektu Digital Leap pořádanými partnerskými organizacemi Institute Ramon Llull v Barceloně a ARTCENA v Paříži.

Projekt byl finančně podpořen z programu Erasmus+.

Typ akce

Seminář

Datum a čas

5. 5. 2023 15:00

Místo

Libeňský pivovar, U Českých loděnic 4, Praha 8 – Libeň

Oddělení

Oddělení mezinárodní spolupráce

Registrace

zde

Kontaktní osoba

  | ©

Barbora Formánková

TAJEMNICE ČESKÉHO STŘEDISKA AICT, MEZINÁRODNÍ PROJEKTY

+420 721 844 525

barbora.formankova@idu.cz

Staňte se dobrovolníkem

Dělejte, co vás baví a získejte při tom zkušenosti.

vše o dobrovolnictví

Přihlaste se k odběru newsletteru IDU

Přihlášením k odběru Newsletteru IDU vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání newsletteru.